Šípkový džem 2 kg vyzrálých šípků (plody planě rostoucí růže šípkové), 500 g krystalového cukru, 10 g pektinu, 1 velký… 10. září 2019 Přidat nový komentář Kategorie: Speciality ze zvěřiny
Smetanová houbová omáčka 400 g čerstvých hub (nejlépe směs více druhů, použito: hřib smrkový, suchohřib, kozák březový, klouzek obecný a sličný,… 19. srpen 2019 Přidat nový komentář Kategorie: Speciality ze zvěřiny
Pomalu pečená srnčí kýta 1 kg srnčí kýty bez kosti, 100 g slaniny vcelku, 2 mrkve, 1 petržel nebo pastinák, 3 stvoly… 8. srpen 2019 Přidat nový komentář Kategorie: Speciality ze zvěřiny
Letní cuketové rolky se zvěřinou 500 g mleté zvěřiny, 400 g konzervovaných loupaných a krájených rajčat s bazalkou, 200 g cherry rajčat, 150… 22. červenec 2019 Přidat nový komentář Kategorie: Speciality ze zvěřiny
Špízy ze srnčího hřbetu na medu 800 g srnčího hřbetu bez kosti, 200 ml lesního medu, 200 ml červeného vína, 6 lžic oleje, lžíce… 17. červen 2019 Přidat nový komentář Kategorie: Speciality ze zvěřiny
Zvěřinové čevapčiči 500 g zvěřiny bez kosti nejlépe z více druhů zvěře, 2 stroužky česneku, plná hrst čerstvých bylinek, 2… 3. květen 2019 Přidat nový komentář Kategorie: Speciality ze zvěřiny
Velikonoční roláda z daňčího krku 800 g daňčího krku bez kosti, 200 g tenkých plátků anglické slaniny, 3 vejce, 3 lžíce mléka, dvě… 3. květen 2019 Přidat nový komentář Kategorie: Speciality ze zvěřiny
Špikovaná bažantí prsa s ořechovou omáčkou Prsa bez kosti ze dvou bažantů, 150 g taveného smetanového sýra, 100 g slaniny vcelku, 200 ml mléka,… 4. duben 2019 Přidat nový komentář Kategorie: Speciality ze zvěřiny
Pečený hřbet z jelena siky v bylinkové krustě s brusinkovou omáčkou 800 g hřbetu z jelena siky bez kosti, 70 g slaniny, 2 lžíce oleje, mleté zvěřinové koření, sůlbylinková… 15. březen 2019 Přidat nový komentář Kategorie: Speciality ze zvěřiny
Srnčí kari s fíky a pomerančem 600 g srnčího hřbetu bez kosti, 2 pomeranče, 4 čerstvé fíky, 1 šalotka, 2 stroužky česneku, kousek čerstvého… 20. únor 2019 Přidat nový komentář Kategorie: Speciality ze zvěřiny
Bažantí vývar se strouhankovými knedlíčky vývar: stehna a skelet z bažanta s kůží, 2 mrkve, 1 petržel, kousek celeru, 1 cibule, 2 bobkové… 11. leden 2019 Přidat nový komentář Kategorie: Speciality ze zvěřiny
Vánoční slavností menu Dopřejte si o vánočních svátcích speciální zvěřinové menu a nechte se inspirovat recepty Světa myslivosti! 22. prosinec 2018 Přidat nový komentář Kategorie: Speciality ze zvěřiny