Kubánské srnčí picadillo 500 g mleté srnčí zvěřiny, 400 g sterilovaných drcených rajčat, 100 g zelených oliv bez pecek, 80 g… 20. květen 2025 Přidat nový komentář Kategorie: Speciality ze zvěřiny
Daňčí jarní rolky s omáčkou z portského 600 g daňčí kýty bez kosti (šál), 2 svazky jarních cibulek, 150 g selské šunky, medová hořčice, směs jemně mletého koření na… 21. duben 2025 Přidat nový komentář Kategorie: Speciality ze zvěřiny
Zvěřinové kuličky v brusinkové omáčce na zvěřinové kuličky:500 g mleté zvěřiny (může být směs více druhů), 30 g parmazánu, 3 lžíce strouhanky, 1… 27. březen 2025 Přidat nový komentář Kategorie: Speciality ze zvěřiny
Jelení kotlík s fazolemi 500 g jelení kýty bez kosti, 400 g konzervovaných krájených rajčat, 250 g konzervovaných bílých fazolí, 250 g… 12. únor 2025 Přidat nový komentář Kategorie: Speciality ze zvěřiny
Bažantí stehna na brusinkách 4 bažantí stehna s kůží, lžíce másla, 100 g čerstvých brusinek, lžíce medu, lžíce olivového oleje na marinádu:… 16. leden 2025 Přidat nový komentář Kategorie: Speciality ze zvěřiny
Zaječí roláda hřbet z jednoho zajíce, 600 g libového vepřového boku bez kosti a kůže, 100 g anglické slaniny v… 7. prosinec 2024 Přidat nový komentář Kategorie: Speciality ze zvěřiny
Bažantí prsa s tymiánovou omáčkou prsa bez kosti ze dvou bažantích kohoutů, 500 ml zvěřinového vývaru, 4 šalotky, 6 až 8 snítek čerstvého… 26. listopad 2024 Přidat nový komentář Kategorie: Speciality ze zvěřiny
Lovecká polévka s kroupami a hříbky 300 g jelení plece bez kosti, 150 g ječných krup, 6 až 8 středně velkých smrkových hříbků, 2… 23. říjen 2024 Přidat nový komentář Kategorie: Speciality ze zvěřiny
Pastýřský zvěřinový koláč na masovou směs: 500 g mleté zvěřiny, 300 g žampionů, 3 rajčata, 2 mrkve, 2 stroužky česneku, 1… 23. září 2024 Přidat nový komentář Kategorie: Speciality ze zvěřiny
Pikantní grilované jelení srdce na peruánský způsob 500 g jeleního srdcena marinádu: 2 najemno nastrouhané stroužky česneku, 4 lžíce červeného vinného octa, 3 lžíce olivového… 11. srpen 2024 Přidat nový komentář Kategorie: Speciality ze zvěřiny
Daňčí plátky s restovanou paprikou 800 g daňčí kýty bez kosti, 1 zelená a 1 žlutá masitá paprika, 1 šalotka, 2 stroužky česneku,… 11. červenec 2024 Přidat nový komentář Kategorie: Speciality ze zvěřiny
Kořeněné srnčí kuličky v kari omáčce na kořeněné kuličky: 1 kg srnčí plece bez kosti, 2 lžíce jogurtu, lžíce najemno nastrouhaného čerstvého zázvoru, lžíce… 18. červen 2024 Přidat nový komentář Kategorie: Speciality ze zvěřiny