Krémová bažantí polévka 6 až 8 porcí Stehna a kostra z jednoho bažanta, 1 velká mrkev, 1 menší petržel, čtvrtka celeru,… 31. prosinec 2021 Přidat nový komentář Kategorie: Speciality ze zvěřiny
Pikantní pečená žebra z divočáka 4 porce 800 g žeber z mladého divočáka, 4 jarní cibulky s natí, 50 g čerstvého zázvoru, 5… 14. prosinec 2021 Přidat nový komentář Kategorie: Speciality ze zvěřiny
Pikantní zvěřinová polévka (8 porcí) 1,2 kg jelení kližky s kostí, 2 červené cibule, 6 stroužků česneku, 8 plátků čerstvého zázvoru,… 29. listopad 2021 Přidat nový komentář Kategorie: Speciality ze zvěřiny
Daňčí špalíky ve slanině, smetanová omáčka s rozmarýnem 4 porce 500 g daňčího hřbetu bez kosti, 150 g anglické slaniny v tenkých dlouhých plátcích, 300 ml… 17. listopad 2021 Přidat nový komentář Kategorie: Speciality ze zvěřiny
Jelení játra s karamelizovanými hruškami a brusinkami 4 porce játra: 500 g jeleních jater z mladého kusu, 1 malá červená cibule, 2 stroužky česneku, 2… 24. říjen 2021 Přidat nový komentář Kategorie: Speciality ze zvěřiny
Jelení řízky s citronovou omáčkou 4 porce 450 g jelení kýty z mladého kusu, 100 g hladké mouky, citronový pepř, sůl, 3 vejce;… 8. říjen 2021 Přidat nový komentář Kategorie: Speciality ze zvěřiny
Ragú z divoké kachny s hříbky 4 porce Stehna bez kůže a kosti, jatýrka a srdíčka ze dvou divokých kachen, 2 mrkve, 1 petržel,… 26. září 2021 Přidat nový komentář Kategorie: Speciality ze zvěřiny
Prsa z divoké kachny s malinovou omáčkou 4 porce prsa: prsní filety s kůží ze dvou mladých divokých kachen, 2 lžíce slunečnicového oleje, lžíce másla,… 9. září 2021 Přidat nový komentář Kategorie: Speciality ze zvěřiny
Divoký holub pečený ve vinném listu 4 porce 2 mladí divocí holubi, 4 vinné listy, 4 dlouhé tenké plátky prorostlého špeku, 60 g másla,… 24. srpen 2021 Přidat nový komentář Kategorie: Speciality ze zvěřiny
Vývar z divokého holuba s restovanou zeleninou a zastřenými křepelčími vajíčky 6 porcí 1 kuchyňsky opracovaný divoký holub, 1 mrkev, čtvrtka celeru, 20 cm pórku, 1 červená cibule, 18… 8. srpen 2021 Přidat nový komentář Kategorie: Speciality ze zvěřiny
Srnčí kousky na česneku a zázvoru s blanšírovanou brokolicí 600 g srnčího hřbetu bez kosti, 1 velká růžice květákové brokolice, 2 stroužky česneku, kousek čerstvého zázvoru, 150… 26. červenec 2021 Přidat nový komentář Kategorie: Speciality ze zvěřiny
Jelení plec na divokém koření, červená řepa na způsob zelí, bramborové knedlíky 1 kg jelení plece bez kosti, 100 g slaniny, 200 ml červeného vína, 200 ml zvěřinového vývaru, 2… 10. červenec 2021 Přidat nový komentář Kategorie: Speciality ze zvěřiny