Zvěřinové čevapčiči 500 g zvěřiny bez kosti nejlépe z více druhů zvěře, 2 stroužky česneku, plná hrst čerstvých bylinek, 2… 3. květen 2019 Přidat nový komentář Kategorie: Speciality ze zvěřiny
Velikonoční roláda z daňčího krku 800 g daňčího krku bez kosti, 200 g tenkých plátků anglické slaniny, 3 vejce, 3 lžíce mléka, dvě… 3. květen 2019 Přidat nový komentář Kategorie: Speciality ze zvěřiny
Špikovaná bažantí prsa s ořechovou omáčkou Prsa bez kosti ze dvou bažantů, 150 g taveného smetanového sýra, 100 g slaniny vcelku, 200 ml mléka,… 4. duben 2019 Přidat nový komentář Kategorie: Speciality ze zvěřiny
Pečený hřbet z jelena siky v bylinkové krustě s brusinkovou omáčkou 800 g hřbetu z jelena siky bez kosti, 70 g slaniny, 2 lžíce oleje, mleté zvěřinové koření, sůlbylinková… 15. březen 2019 Přidat nový komentář Kategorie: Speciality ze zvěřiny
Srnčí kari s fíky a pomerančem 600 g srnčího hřbetu bez kosti, 2 pomeranče, 4 čerstvé fíky, 1 šalotka, 2 stroužky česneku, kousek čerstvého… 20. únor 2019 Přidat nový komentář Kategorie: Speciality ze zvěřiny
Bažantí vývar se strouhankovými knedlíčky vývar: stehna a skelet z bažanta s kůží, 2 mrkve, 1 petržel, kousek celeru, 1 cibule, 2 bobkové… 11. leden 2019 Přidat nový komentář Kategorie: Speciality ze zvěřiny
Vánoční slavností menu Dopřejte si o vánočních svátcích speciální zvěřinové menu a nechte se inspirovat recepty Světa myslivosti! 22. prosinec 2018 Přidat nový komentář Kategorie: Speciality ze zvěřiny
Zvěřinová haše 600 g zvěřiny bez kosti (může být i více druhů), 150 g anglické slaniny, 4 vejce, 2 cibule,… 29. listopad 2018 Přidat nový komentář Kategorie: Speciality ze zvěřiny
Čatní z červené řepy a pomeranče 2 kg syrové červené řepy, 3 velká jablka, kůra a šťáva ze 3 pomerančů, 3 červené cibule, 300… 13. listopad 2018 Přidat nový komentář Kategorie: Speciality ze zvěřiny
Jemná zvěřinová paštika v listovém těstě 500 g zvěřiny bez kosti, 200 g libového bůčku bez kosti, 150 g drůbežích jater, 150 g slaniny,… 1. listopad 2018 Přidat nový komentář Kategorie: Speciality ze zvěřiny
Křehké daňčí řízečky v bylinkové strouhance 800 g daňčího hřbetu bez kostijogurtová marináda: 2 smetanové jogurty, 2 vejce, lžíce dijonské hořčice, lžička mletého koření… 16. říjen 2018 Přidat nový komentář Kategorie: Speciality ze zvěřiny
Grilovaná játra z divočáka 600 g jater z divočáka, 500 ml podmáslí, lžíce oleje, hrubozrnná směs koření na zvěřinu, hrubozrnná sůl 25. září 2018 Přidat nový komentář Kategorie: Speciality ze zvěřiny