Daňčí plátky s restovanou paprikou 800 g daňčí kýty bez kosti, 1 zelená a 1 žlutá masitá paprika, 1 šalotka, 2 stroužky česneku,… 11. červenec 2024 Přidat nový komentář Kategorie: Speciality ze zvěřiny
Kořeněné srnčí kuličky v kari omáčce na kořeněné kuličky: 1 kg srnčí plece bez kosti, 2 lžíce jogurtu, lžíce najemno nastrouhaného čerstvého zázvoru, lžíce… 18. červen 2024 Přidat nový komentář Kategorie: Speciality ze zvěřiny
Srnčí kýta marinovaná s výhonky z borovice 1 kg srnčí kýty bez kosti, 4 lžíce olivového oleje, 2 lžíce máslana marinádu: 700 ml suchého červeného… 10. květen 2024 Přidat nový komentář Kategorie: Speciality ze zvěřiny
Kotlety z divočáka s balzamikovou omáčkou 6 kotlet s kostí z mladého divočáka (nejlépe ze selete), 3 lžíce olivového oleje, 2 stroužky česneku, 150… 24. duben 2024 Přidat nový komentář Kategorie: Speciality ze zvěřiny
Pečené batáty s mletou zvěřinou 2 středně velké batáty, 250 g mleté zvěřiny, 100 g čerstvé kapusty, 150 g sýra feta, 2 lžíce… 28. březen 2024 Přidat nový komentář Kategorie: Speciality ze zvěřiny
Pečená žebra z divočáka s ananasovou omáčkou 2 kg žeber z mladého divočáka (nejlépe ze selete), 4 stroužky česneku, 10 g čerstvého zázvoru, 500 ml… 19. únor 2024 Přidat nový komentář Kategorie: Speciality ze zvěřiny
Zaječí hřbet na rozmarýnu s kapary zaječí hřbet s kostí, 500 ml bílého vinného octa, 300 ml suchého bílého vína, zvěřinový vývar, 100 g… 25. leden 2024 Přidat nový komentář Kategorie: Speciality ze zvěřiny
Sváteční daňčí kýta s pečenými kaštany 1,2 kg daňčí kýty bez kosti (ořech), 400 g předvařených oloupaných jedlých kaštanů, 150 g anglické slaniny vcelku,… 27. prosinec 2023 Přidat nový komentář Kategorie: Speciality ze zvěřiny
Plněná bažantí prsa 4 prsní filety z bažanta (ze 2 kusů), 200 g čerstvého smetanového sýra, 4 lžíce najemno nastrouhaného parmazánu,… 15. listopad 2023 Přidat nový komentář Kategorie: Speciality ze zvěřiny
Srnčí kližka se šípkovou harissou 1,5 kg srnčí kližky s kostí, 100 g šípkové harissy, 30 g třtinového cukru, 2 stroužky česneku, 2… 6. říjen 2023 Přidat nový komentář Kategorie: Speciality ze zvěřiny
Šípková harissa 250 g dužniny velkých plodů růže svraskalé, 4 kapie, 4 stroužky česneku, 2 chilli papričky, hrst čerstvých okvětních… 19. září 2023 Přidat nový komentář Kategorie: Speciality ze zvěřiny
Ragú z divočáka se švestkami 800 g kýty z divočáka bez kosti, 500 ml zvěřinového vývaru, 300 ml červeného vína, 300 g čerstvých… 16. srpen 2023 Přidat nový komentář Kategorie: Speciality ze zvěřiny