Přihlásit

Vimperská plesová sezona pokračuje dvěma večery (Prachatický deník)

  • Kategorie: Zpravy z oboru myslivost

Vimperk
Plesová sezóna pokračuje o víkendu dokonce dvěma akcemi, a to plesem Lesního závodu Boubín, který se uskuteční dnes v Kulturním domě Cihelna a zítra, tentokrát v Městském kulturním středisku pořádají svůj maturitní ples čtvrťáci Střední školy Vimperk.
O hudební stránku plesu lesáků se postará ve Vimperku dobře známá skupina Good Company a lovecká hudba Trubači z Kladské, kteří předvedou i fanfáry a hudbu barokní.
"Je připraveno deset kusů daňčího, jeleního a divočáka, 150 bažantů, padesátka orebic horských a 15 kachen. K tomu balená zvěřina i speciálně pro lesní závod vyrobené uzeniny ze zvěřiny. A samozřejmě velké množství cen jako televize či jiná elektronika a podobně," prozradil složení tomboly ekonomický náměstek Lesního závodu Vladislav Dvořák. Rovněž konstatoval, že zbývá pár posledních volných vstupenek.
Na Maturitní ples, který po několikaleté pauze připravila Střední škola Vimperk přijala pozvání vimperská skupina De Facto kapelníka Petra Staňka a vzhledem k tomu, že škola má jednu maturitní třídu, půjde o akci více komorní.
Obě akce začínají shodně v sedm hodin.

(jp)

Diskuse na serveru SvetMyslivosti.cz zůstává přístupná pro všechny čtenáře. Pro vkládání příspěvků je nutná registrace pomocí e-mailu. Pravidla diskusí na SvetMyslivosti.cz (Kodex diskutujícího) a stručný návod jak se registrovat naleznete zde.