Přihlásit

Lesníci mohou mít dotaci (Vysočina kraj)

  • Kategorie: Zpravy z oboru myslivost

Vysočina (pab, kid)
Vlastníci lesů, lesníci a myslivci mohou opět získat krajské a státní dotace. Krajská dotace se poskytuje na obnovu lesů poškozených imisemi, obnovu, zajištění a výchovu lesních porostů, sdružování vlastníků lesů malých výměr a ekologické a k přírodě šetrné technologie.
Zároveň kraj také shromažďuje a vyplácí státní dotace na vyhotovení lesních hospodářských plánů, vybrané činnosti mysliveckého hospodaření a chov a výcvik národních plemen loveckých psů a loveckých dravců.
Veškeré informace zájemci najdou na internetových stránkách www.kr-vysocina.cz, v záložce Krajský úřad/Dokumenty odborů krajského úřadu/Odbor lesního a vodního hospodářství a zemědělství/Oddělení zemědělství nebo Oddělení lesního hospodářství a myslivosti/Poskytování finančních příspěvků na hospodaření v lesích z rozpočtu kraje Vysočina na období 2007-2013.

Diskuse na serveru SvetMyslivosti.cz zůstává přístupná pro všechny čtenáře. Pro vkládání příspěvků je nutná registrace pomocí e-mailu. Pravidla diskusí na SvetMyslivosti.cz (Kodex diskutujícího) a stručný návod jak se registrovat naleznete zde.