Přihlásit

Výstava pro myslivce, včelaře a rybáře pokračuje (Nymburský deník)

  • Kategorie: Zpravy z oboru myslivost

Nechybí ani přehlídka loveckých a sportovních zbraní včetně příslušenství (na snímku). V dnešním doprovodném programu bude vyhrávat pražská Krajanka, zazní však i troubení Trubačů z Kladské. Přijet by měli i hosté, a to Dana Makrlíková a populární bavič Petr Novotný. Chybět nebudou módní přehlídky nebo vábení zvěře. Zítra výstava pokračuje Národní soutěží ve vábení jelenů.
Host dne, střelec, kynolog a "koňák" Václav Vydra, prý chystá i překvapení. Zájemci mohou okusit i speciality ze zvěřiny. Vyhrávat pak bude dechová kapela z Chebu. Poslední den, tedy v neděli, se návštěvníci mohou těšit na dechovku Poděbradka. Na programu budou módní přehlídky, vystoupení kynologů a prezentovat se budou i ochránci přírody. Výstaviště je otevřeno od 9 do 17 hodin.


Diskuse na serveru SvetMyslivosti.cz zůstává přístupná pro všechny čtenáře. Pro vkládání příspěvků je nutná registrace pomocí e-mailu. Pravidla diskusí na SvetMyslivosti.cz (Kodex diskutujícího) a stručný návod jak se registrovat naleznete zde.