Přihlásit

Vítaný je každý, říkají myslivci z Třemešného (Tachovská jiskra)

  • Kategorie: Zpravy z oboru myslivost

Třemešné
Myslivci nejsou jen lovci zajišťující si zpestření vlastního jídelníčku, ale jsou také součástí běžného života v obcích, zejména těch menších.
Přípravy jsou v plném proudu. Potěšit nejmladší generaci se chystají obce i jejich spolky.
Bohatý program oslav připravili pro omladinu také členové Mysliveckého sdružení Tetřívek v Třemešném. "V sobotu všechno rozjedeme hned od rána," informuje hospodář mysliveckého sdružení Ladislav Kletečka. Program zahrnuje nejen dětské soutěže, zúčastnit a vydovádět se může i dospělý doprovod. "Pro účastníky máme připravenu soutěž v chytání ryb, k dispozici budou i poníci. Pro dospělé i drobotinu chystáme skákání v pytlích, přetahování lanem, poznávání zvěře nebo střelbu ze vzduchovky," zve do Třemešného Ladislav Kletečka.
Na Den dětí se chystají také v Kladrubech, kde se v Kostelní ulici mládež vyřádí v bohatém programu. "Ten obsahuje tradiční i netradiční soutěže, střelbu ze vzduchovky, pro hosty je připraveno občerstvení a na závěr táborák spojený s opékáním buřtů," nastínila sobotní průběh oslav starostka města Svatava Štěrbová.


Diskuse na serveru SvetMyslivosti.cz zůstává přístupná pro všechny čtenáře. Pro vkládání příspěvků je nutná registrace pomocí e-mailu. Pravidla diskusí na SvetMyslivosti.cz (Kodex diskutujícího) a stručný návod jak se registrovat naleznete zde.