Přihlásit

Opilého šoféra zadrželi s nabitou brokovnicí ve voze (Zlínský deník)

  • Kategorie: Zpravy z oboru myslivost

Drslavice
Opilý a s nabitou brokovnicí na sedadle spolujezdce byl zadržen v pátek těsně před půlnocí 78letý řidič osobního automobilu značky Škoda 120.
"U šoféra byl v krvi dechovou zkouškou zjištěn alkohol v množství 1,17 promile. Při prohlídce vozidla byla na místě spolujezdce nalezena lovecká zbraň brokovnice. V té byly v obou komorách zasunuty ostré brokové náboje. Policisté zjistili, že řidič nevlastní zbrojní průkaz. Z uvedených důvodů byl zadržen a eskortován na oddělení policie," popsal situaci uherskohradišťský policejní mluvčí Jaroslav Krejčíř.
Při následné prohlídce bytových a nebytových prostor ve vlastnictví zadrženého policisté nalezli větší množství brokových i kulových nábojů a součástí střelných zbraní, které dobrovolně vydal strážcům zákona. Senior byl po zadržení řidičského průkazu obviněn z trestných činů ohrožení pod vlivem návykové látky a nedovolené ozbrojování.


Diskuse na serveru SvetMyslivosti.cz zůstává přístupná pro všechny čtenáře. Pro vkládání příspěvků je nutná registrace pomocí e-mailu. Pravidla diskusí na SvetMyslivosti.cz (Kodex diskutujícího) a stručný návod jak se registrovat naleznete zde.