Přihlásit

Souboj o hejtmana (Krajské noviny)

  • Kategorie: Zpravy z oboru myslivost

ODS: Ing. Evžen Tošenovský (ODS), 52 let, hejtman Moravskoslezského kraje, motto: Moravskoslezský kraj - adresa pro budoucnost!

KDU-ČSL: Pavol Lukša (KDU-ČSL), 46 let, náměstek hejtmana Moravskoslezského kraje motto: Aby kraj pokračoval ve svém rozmachu, potřebuje zajistit více elektrické energie; důležitý je důraz na vědu, vzdělání a výzkum.

ČSSD: Ing. Jaroslav Palas (ČSSD), 56 let, konzultant v zemědělství, předseda Českomoravské myslivecké jednoty, motto: Severní Morava je krajem průmyslovým, proto je třeba pozornost obrátit ke kvalitě životního prostředí a čistotě ovzduší.

Strana zelených: Mgr. Vladislav Koval (SZ), 42 let, učitel, motto: Do krajských voleb jdu se čtyřmi cíli: chci dokázat, že SZ je plnohodnotnou politickou silou a nejen sdružením ekologických aktivistů, chci prosazovat zvýšení kvality života nejen ve městech, ale i na vesnicích, věnovat se zejména kvalitě ovzduší a v neposlední řadě se zaměřit na kvalitu života seniorů.

KSČM: JUDr. Josef Babka (KSČM), 51 let, vedoucí odboru, motto: Společně pro budoucnost - jdu s Vámi tímto krajem.


Diskuse na serveru SvetMyslivosti.cz zůstává přístupná pro všechny čtenáře. Pro vkládání příspěvků je nutná registrace pomocí e-mailu. Pravidla diskusí na SvetMyslivosti.cz (Kodex diskutujícího) a stručný návod jak se registrovat naleznete zde.