Přihlásit

Peter Dvorský a Jaroslav Palas pomohou hlavně dětem (Moravskoslezský deník)

  • Kategorie: Zpravy z oboru myslivost

Ostrava
V kongresovém sále hotelu Imperial v Ostravě se 13. září uskuteční charitativní koncert Petera Dvorského. Světově proslulý tenorista miluje koně, stejně jako Jaroslav Palas, předseda Českomoravské myslivecké jednoty. Oba mají však i společného dalšího koníčka - myslivost, ale především kde mohou, tam pomáhají dětem.
A tak se při svém setkání na Vánočním koncertě v Ostravě-Bartovicích dohodli, že v září uspořádají koncert, jenž bude věnován ve prospěch katolické charity ostravskoopavské diecéze a jejího biskupa Františka Václava Lobkowicze, dále Dětského domova Ostrava - Bukovanského, Dětského domova Srdce Karviná, myslivecké jednotě na krmení zvěře a Hipocentru PÁ-JA.
Ke spolupráci na tomto prestižním koncertě pozvali spisovatelku a publicistku Marii Formáčkovou, mladou nadějnou zpěvačku Janu Kociánovou, klavíristu Jozefa Malíka, moderátora Miloše Skácela a spoustu dalších dobrých lidí, kteří chtějí pomoci všem, již pomoc potřebují. Koncert slibuje mimořádný hudební zážitek.


Diskuse na serveru SvetMyslivosti.cz zůstává přístupná pro všechny čtenáře. Pro vkládání příspěvků je nutná registrace pomocí e-mailu. Pravidla diskusí na SvetMyslivosti.cz (Kodex diskutujícího) a stručný návod jak se registrovat naleznete zde.