Přihlásit

Trofeje na přehlídce (Týdeník Bruntálský region)

  • Kategorie: Zpravy z oboru myslivost

Přehlídka je každoročním srovnáním trofejí zvěře ulovené v honitbách našeho okresu za uplynulý rok a dává obraz o tom, jak kvalitní zvěř žije ve zdejších revírech. Součástí okresní výstavy je i přehlídka trofejí jelenů z chovatelské oblasti Jeseníky - Východ. Myslivci, milovníci přírody a další zájemci se mohou přijít podívat v sobotu 14. března od 9 do 17 hodin a v neděli 15. března od 9 do 12 hodin do Kulturního střediska v Bruntále.
Návštěvníci si budou moci zakoupit i nejrůznější myslivecké potřeby. Několik firem zde bude mít v nabídce mysliveckou literaturu, loveckou optiku, zbraně i střelivo, myslivecké bundy, oděvy a další doplňky. Zájemci se mohou obrátit s žádostí o radu či dotazem na přítomného puškaře. K ochutnání budou dobroty a občerstvení z myslivecké kuchyně.

Diskuse na serveru SvetMyslivosti.cz zůstává přístupná pro všechny čtenáře. Pro vkládání příspěvků je nutná registrace pomocí e-mailu. Pravidla diskusí na SvetMyslivosti.cz (Kodex diskutujícího) a stručný návod jak se registrovat naleznete zde.