Přihlásit

Týden zvěřinových hodů (Horizont)

  • Kategorie: Zpravy z oboru myslivost

"Nebyla by to myslivecká hospoda, kdyby se tu nepodávaly zvěřinové speciality," konstatoval majitel restaurace Václav Bojda. A tak už od včerejška jsou na jídelním lístku jen a jen gurmánská zvěřinová jídla.
"Mistr kuchař připravil dva druhy polévek - bažantí a gulášovou zvěřinovou. Z hotovek můžeme nabídnout strávníkům srnčí pikantní nudličky, jelení špíz nebo jelení plec na smetaně, pečenou kančí krkovici nebo guláš z divočáka. Vše v cenových relacích okolo devadesáti korun. Pro fajnšmekry máme připraveny minutky ze zvěřinového masa jako srnčí řízek Hluboká nebo steak na grilu. Z jeleního masa můžeme nabídnout medailonky s jablky a brusinkami, jelení řízek v sezamovém semínku a další. Kančí je zastoupeno medailonky na grilu nebo s hříbkovou omáčkou. Samozřejmě, že každé z jídel má svoje specifické přílohy a cenově nepřesahuje dvě stě korun. Věřím, že hosté naší restaurace si pochutnají a malou změnu denního menu uvítají," zve všechny k ochutnávce zvěřinových hodů, která skončí až v neděli, Václav Bojda.

Diskuse na serveru SvetMyslivosti.cz zůstává přístupná pro všechny čtenáře. Pro vkládání příspěvků je nutná registrace pomocí e-mailu. Pravidla diskusí na SvetMyslivosti.cz (Kodex diskutujícího) a stručný návod jak se registrovat naleznete zde.