Přihlásit

Ochrana fauny pořádá pro rodiče i děti exkurze (Příbramský deník)

  • Kategorie: Zpravy z oboru myslivost

"Vycházka je dlouhá tři kilometry a je zaměřená na poznávání druhů rostlin v této zajímavé lokality," řekla Deníku Olina Ziglerová, koordinátora projektu z Ochrany fauny ČR. Vycházku za květinami povede Barbora Paulerová. Sraz je u vstupu do lesoparku v 9.30 hodin. Vycházka je vhodná i pro rodiče s dětmi v terénní obuvi. Další exkurze pokračuje 22. května a jedná se o ornitologickou vycházku do obory Aglaia a do okolí Lipižského potoka u Dobříše. Účastníci se musí připravit na vycházku dlouhou pět kilometrů, zaměřenou na poznávání druhů ptáků, včetně ukázky kroužkování. Sraz je u vlakové stanice Dobříš v 15 hodin.
Před touto výpravou je možné se zúčastnit ornitologické vycházky do lesoparku Litavka. I tam budou účastníci poznávat ptáky a sledovat ornitology při kroužkování ochycených opeřenců. Sraz je v 10 hodin u stadionu.

 

Diskuse na serveru SvetMyslivosti.cz zůstává přístupná pro všechny čtenáře. Pro vkládání příspěvků je nutná registrace pomocí e-mailu. Pravidla diskusí na SvetMyslivosti.cz (Kodex diskutujícího) a stručný návod jak se registrovat naleznete zde.