Přihlásit

Zábřeh láká na pivo a zvěřinu (Olomoucký deník)

  • Kategorie: Zpravy z oboru myslivost

Pořadatelé slibují chmelový nápoj z produkce domácích i zahraničních pivovarů a k němu kančí pečeni, zvěřinový guláš nebo klasickou šípkovou omáčku.
Kromě dobrého jídla a pití čeká na dospělé bohatý program. Namátkou budou moci zhlédnout exhibici thajského boxu, vyzkoušet si paintballovou střelnici, ale jsou pro ně připraveny také různé soutěže a v neposlední řadě i zápasy dívek v čokoládě.
Zkrátka nepřijdou ani děti, které budou mít vstup do areálu zdarma. Budou se moci účastnit nejrůznějších pohybových aktivit, budou plnit soutěžní úkoly na mnoha stanovištích nebo uvidí výcvik dravých ptáků v podání ornitologů. O hudební doprovod se v průběhu odpoledne postará country skupina Hubertus, kterou večer vystřídá rocková formace Atom. "Akce na bazénu začíná ve třináct hodin a potrvá až do půlnoci. V případě hrozícího deštivého počasí ji přesuneme do prostor kulturního domu," upřesnil jednatel pořádající Zábřežské kulturní Zdeněk David.

Diskuse na serveru SvetMyslivosti.cz zůstává přístupná pro všechny čtenáře. Pro vkládání příspěvků je nutná registrace pomocí e-mailu. Pravidla diskusí na SvetMyslivosti.cz (Kodex diskutujícího) a stručný návod jak se registrovat naleznete zde.