Přihlásit

Za šelmami s turisty (Týdeník Frýdfecko-Mistecko)

  • Kategorie: Zpravy z oboru myslivost

Do konce letošního října může každý zaslat svůj příběh, reportáž či úvahu doplněné vlastními fotografiemi nebo kresbami na e-mailovou adresu Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. nebo do kanceláře Hnutí DUHA. Zájemci najdou podrobnosti na webu www.selmy.cz/soutez. Soutěžící mohou popsat své vlastní setkání či setkání někoho blízkého s medvědem hnědým, vlkem či rysem ostrovidem. Vítána jsou i svědectví, jak místní obyvatelé reagovali, pokud se rys, vlk či medvěd objevili v regionu náhle a nečekaně. Soutěžní příspěvky mohou popisovat zážitky z České republiky, ale i z jiné země.
Nejlepší příspěvky bude vybírat komise složená z osobností, které se ochraně nejen velkých šelem dlouhodobě věnují. Tři výherci obdrží zajímavé věcné ceny. Mimoto Hnutí DUHA a Českomoravská myslivecká jednota společně rovněž nabízejí odměnu sto tisíc korun za informace, které povedou k dopadení a usvědčení pytláka velkých šelem.


 

Diskuse na serveru SvetMyslivosti.cz zůstává přístupná pro všechny čtenáře. Pro vkládání příspěvků je nutná registrace pomocí e-mailu. Pravidla diskusí na SvetMyslivosti.cz (Kodex diskutujícího) a stručný návod jak se registrovat naleznete zde.