Přihlásit

Myslivci se utkali o Cenu Nového Jičína (Novojičínský deník)

  • Kategorie: Zpravy z oboru myslivost

Na trapu, tj. 2 x 25 terčů, střílelo celkem 15 střelců. Na 1. místě se umístil Ing. Pavel Kováč z Karolinky, na 2. místě Rudolf Baďura z Jaroslavic u Zlína a na 3. místě skončil Ing. Břetislav Janyška z Lešné u Valašského Meziříčí.
Na loveckém kole, tj. 2 x 20 terčů, střílelo 12 střelců. Na 1. místě se umístil opět Ing. Pavel Kováč z Karolinky, na 2. místě Karel Veverka z Nového Jičína a na 3. místě Ing. Roman Přasličák z Ostravice. Vítězové na prvních třech místech obou těchto soutěží si odvezli hodnotné ceny. Ceny si odvezli také soutěžící až do 8. místa.
Touto cestou bychom rádi veřejně poděkovali sponzorům, kteří na soutěž přispěli hodnotnými cenami.
Závěrečnou akcí letošního roku, kterou pořádá Okresní myslivecký spolek v Novém Jičíně na střelnici v Novém Jičíně-Žilině, bude již tradiční "Ukončení střelecké sezóny", a to dne 16. října 2010 od 9 hodin. Střelecká komise okresního mysliveckého spolku Nový Jičín zve všechny přátele sportovní střelby, aby si přišli vyzkoušet své střelecké dovednosti v přátelském soutěžním klání. Ke startovnímu poplatku, který je mírný, 80 korun, přineste něco jako cenu (cenu si každý soutěžící sám vybere).

Diskuse na serveru SvetMyslivosti.cz zůstává přístupná pro všechny čtenáře. Pro vkládání příspěvků je nutná registrace pomocí e-mailu. Pravidla diskusí na SvetMyslivosti.cz (Kodex diskutujícího) a stručný návod jak se registrovat naleznete zde.