Přihlásit

Hubertská zábava se blíží (Hranický týden)

  • Kategorie: Zpravy z oboru myslivost

Tradiční Hubertská zábava, kterou pořádají žáci čtvrtého ročníku a vedení hranické Střední lesnické školy (SLŠ), se koná v sobotu 27. listopadu od 19.30 hodin v místní sokolovně. "Již v pátek 26. listopadu dopoledne však můžete potkat početnou loveckou družinu v ozdobených bryčkách a historických kostýmech projíždět ulicemi města. Za výstřelů z brokovnic bude sv. Hubert osobně zvát občany a návštěvníky Hranic na slavnostní večer," přiblížil učitel lesnické školy Aleš Skotnica.
Samotnou Hubertskou zábavu v sobotu zahájí loveckými fanfárami trubači SLŠ. Sv. Hubert s celou svojí družinou přivítá všechny hosty a následovat bude výřad zvěře. Při slavnostním stužkování se představí letošní maturanti a celý úvodní ceremoniál ukončí předtančení polonézy.
K tanci a poslechu hraje kapela RK Band, tradičně je připraveno bohaté občerstvení a přesně o půlnoci se začne losovat pestrá, nejen zvěřinová tombola.
Vstupenky a místenky je možné zakoupit na sekretariátu lesnické školy.

Diskuse na serveru SvetMyslivosti.cz zůstává přístupná pro všechny čtenáře. Pro vkládání příspěvků je nutná registrace pomocí e-mailu. Pravidla diskusí na SvetMyslivosti.cz (Kodex diskutujícího) a stručný návod jak se registrovat naleznete zde.