Přihlásit

Myslivecké kurzy (Novojičínský deník)

  • Kategorie: Zpravy z oboru myslivost

Okresní myslivecký spolek ČMMJ v Novém Jičíně jako každoročně pořádá kurz pro uchazeče k získání prvního loveckého lístku.
Přihlášky do tohoto kurzu je možné podávat do konce listopadu 2010 a to buď osobně na sekretariátě OMS, ul. Divadelní 8, písemně na adresu: OMS, Divadelní 8, 741 01 Nový Jičín, nebo e-mailem: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.. Přihlášku je možné stáhnout na www.cmmj.cz/omsnovyjicin. Kurz bude zahájen již v sobotu 11.12. 2010.
Výuka teorie začne v sobotu 8. 1. 2011 a bude probíhat vždy v sobotu a neděli, poslední den výuky bude 20. 2. 2011. Zahájení i samotný kurz bude probíhat v Autoškole pana Kalíška v Šenově u Nového Jičína.
Závěrečné zkoušky adeptů, kteří nastoupili do kurzu v lednu letošního roku, budou již 29. 1. 2011.
Dále bude OMS pořádat kurz pro myslivecké hospodáře. Přihlášky do tohoto kurzu je možné podávat také do konce listopadu 2010 za stejných podmínek jako pro uchazeče k získání prvního loveckého lístku.
Anna Symerská, jednatelka OMS Nový Jičín

Diskuse na serveru SvetMyslivosti.cz zůstává přístupná pro všechny čtenáře. Pro vkládání příspěvků je nutná registrace pomocí e-mailu. Pravidla diskusí na SvetMyslivosti.cz (Kodex diskutujícího) a stručný návod jak se registrovat naleznete zde.