Přihlásit

Myslivci Rokycanska vystaví trofeje v polovině dubna (Rokycanský deník)

  • Kategorie: Zpravy z oboru myslivost

Okresní myslivecký spolek Rokycany ve spolupráci s Městským úřadem Rokycany pořádají chovatelskou přehlídku trofejí spárkaté zvěře. Jde o úlovky od 1. 4. 2010 do 31. března letošního roku v rámci okresu Rokycany spojenou s výstavou trofejí.
Hodnocení trofejí se uskuteční dne 14. dubna. Vyhodnocení z devětačtyřiceti honiteb okresu Rokycany provede dvanáctičlenná komise, kterou na žádost OMS ustanovil Městský úřad Rokycany, odbor životního prostředí.
Výstava trofejí se uskuteční ve dnech 15. dubna, 16. dubna a 17. dubna v areálu Středního odborného učiliště lesnického a zemědělského v Rokycanech. Ve dnech 15. dubna a 16. dubna bude výstava otevřena od 9 do 17 hodin a dne 17. dubna 2011 bude výstava otevřena od 9 do 11 hodin.
Touto informací si dovolujeme pozvat všechny příznivce myslivosti i širokou veřejnost na tuto výstavu. Můžete zde vidět trofeje převážně spárkaté zvěře, která se vyskytuje v okolním prostředí Křivoklátské a Brdské vrchoviny. V závěru bychom chtěli prostřednictvím Rokycanského deníku poděkovat Střednímu odbornému učilišti lesnickému a zemědělskému v Rokycanech za poskytnutí prostor pro hodnocení trofejí a výstavu.

 

Diskuse na serveru SvetMyslivosti.cz zůstává přístupná pro všechny čtenáře. Pro vkládání příspěvků je nutná registrace pomocí e-mailu. Pravidla diskusí na SvetMyslivosti.cz (Kodex diskutujícího) a stručný návod jak se registrovat naleznete zde.