Přihlásit

Přehlídka ulovené zvěře Bruntálska (Krnovské noviny)

  • Kategorie: Zpravy z oboru myslivost

Bruntál
Málokterý myslivec si nechá ujít příležitost prohlédnout si trofeje zvěře. Tento víkend k tomu bude jedinečná šance v Bruntále.

Každý rok Okresní myslivecký spolek Bruntál chystá přehlídku trofejí zvěře ulovené v revírech v okrese. Nejen myslivci, ale i široká veřejnost se mohou podívat na trofeje srnců, jelenů, daňků a divočáků. Výstava nabízí jistý obraz toho, jak kvalitní zvěř žije v našich lesích. Myslivci odstřelem odstraňují ty kusy, které nejsou vhodné pro další chov.
Přehlídka trofejí proběhne v Kulturním středisku v Bruntále v sobotu 19. a v neděli 20. března. V sobotu je přehlídka otevřena od 9 do 17 hodin, v neděli od 9 do 12 hodin. Návštěvníci mohou ochutnat dobroty myslivecké kuchyně, ke koupi budou také lovecké zbraně, střelivo, optika, oděvy, myslivecké šperky a další doplňky. Zájemci se mohou poradit s puškařem. V sobotu je pro zájemce připravena od 10.30 hodin přednáška o aplikaci minerálních krmiv v honitbách.

Diskuse na serveru SvetMyslivosti.cz zůstává přístupná pro všechny čtenáře. Pro vkládání příspěvků je nutná registrace pomocí e-mailu. Pravidla diskusí na SvetMyslivosti.cz (Kodex diskutujícího) a stručný návod jak se registrovat naleznete zde.