Přihlásit

V Sadské si rodiče s dětmi zahráli na lovce (Nymburský ndeník)

  • Kategorie: Zpravy z oboru myslivost

Občanské sdružení Život je hra uspořádalo o víkendu dobrodružnou výpravu pro celé rodiny s názvem Slavný lovec Sadskalini.
"Čekají vás speciální lovecké disciplíny pro všechny hravé lidičky, malé i velké, které budou náležitě ohodnoceny. Samozřejmostí je bohatý doprovodný program a občerstvení," uvedla před akcí za organizátorky Anna Kracíková. A jak řekla, tak se stalo. Při překrásném počasí vyrazilo několik desítek rodičů s dětmi za dobrodružstvím do kopce ke kostelu, kde dospělí se svými ratolestmi plnili nejrůznější úkoly. Nejvíce bylo vědomostních soutěží. Když někdo věděl správnou odpověď na otázku, mohl z ní vytušit jedno písmeno z tajenky. Někteří dokonce zjišťovali správné odpovědi s přítelem na telefonu. "Potřebuji vědět, jak se to řekne latinsky," bylo slyšet maminku u jedné z disciplín.
Každé dítě si vybralo obrázek s jedním zířetem a podle toho šla rodinka po vybrané trase. Všichni se velmi dobře pobavili a získali příjemné ceny pro své ratolesti.

Diskuse na serveru SvetMyslivosti.cz zůstává přístupná pro všechny čtenáře. Pro vkládání příspěvků je nutná registrace pomocí e-mailu. Pravidla diskusí na SvetMyslivosti.cz (Kodex diskutujícího) a stručný návod jak se registrovat naleznete zde.