Přihlásit

Prázdniny můžete zakončit s myslivci či ve skateparku (Třebíčský deník)

  • Kategorie: Zpravy z oboru myslivost

Druhá polovina tohoto týdne bude na Třebíčsku ve znamení akcí, na nichž se bude loučit s prázdninami

Měsíc srpen končí a s ním se nezadržitelně blíží ke svému závěru i letošní letní prázdniny. Školáci i studenti se s nimi mohou rozloučit na několika místech Třebíčska. Hned dvě příležitosti budou mít v Moravských Budějovicích. Tou první je netradiční akce s názvem Alcohol Free Party v tamním skateparku.
"Mnoho mladých lidí si nedokáže představit dobrou party bez alkoholu. Tato akce má být příkladem toho, že to bez alkoholu jde," vysvětluje vedoucí nízkoprahového zařízení eMBečko Dáša Medňanská.
Návštěvníci skateparku se mohou těšit na bike a skate exhibice, street art a stolní fotbálek. K dispozici bude krytá hudební scéna s nealkoholickým barem, bezpečným pro nezletilé a abstinenty. V pátek se v Budějovicích uskuteční i další akce. Tentokrát proběhne v letním kině. Na dvou pódiích se během večera představí desítka interpretů. Akce bude tradičně bez vstupného a kromě live scény se můžete těšit i na dnb stan.
"Obě scény budou zastřešené, takže se nemusí návštěvníci bát ani nepřízně počasí," doplnila místopředsedkyně sdružení K4 Barbora Pipášová. Tradiční Konec prázdnin s Hubertem je naplánován na sobotu v Dolních Vilémovicích. Prohlédnout si budete moci výstavu trofejí, loveckých zbraní i historických plakátů s tématem lesa, k vidění budou také ukázky výcviku psů a kanisterapie. Na děti čekají i soutěže s odměnami a střelba ze vzduchovky.
Zábavné odpoledne pro děti nachystali rovněž v Dukovanech. Poslední párty tohoto léta se koná na koupališti v Jaroměřicích a Jean fest proběhne v Kožichovicích.

Diskuse na serveru SvetMyslivosti.cz zůstává přístupná pro všechny čtenáře. Pro vkládání příspěvků je nutná registrace pomocí e-mailu. Pravidla diskusí na SvetMyslivosti.cz (Kodex diskutujícího) a stručný návod jak se registrovat naleznete zde.