Přihlásit

Myslivci chystají seminář (Žďárský deník)

  • Kategorie: Zpravy z oboru myslivost

Odborníci z celé republiky se v pátek 16. března sjedou do Žďáru. Ve velké zasedací místnosti budovy Hasičské pojišťovny v Komenského ulici se bude konat seminář s názvem Optimalizace chovu a výživy srnčí zvěře.
"Přednášky jsou určeny jak pro odbornou, tak pro laickou veřejnost. Přijít může každý, kdo se o tuto problematiku zajímá," informoval Oldřich Sedlář, jednatel Okresního mysliveckého spolku ve Žďáře nad Sázavou. Zároveň dodal, že vstup na akci je zdarma.
Seminář začne v půl třetí odpoledne a zakončení je naplánováno na šestou hodinu večer. Se svými poznatky a zkušenostmi zájemce seznámí šest přednášejících. Zazní mimo jiné příspěvky týkající se hodnocení trofejí, principů výživy srnčí zvěře či významu slanisek.
Lidé, již přednášky ve Žďáře nad Sázavou nestihnou, si je mohou poslechnout ještě 3. dubna. Seminář se bude konat v rámci Mezinárodního lesnického a mysliveckého veletrhu SILVA REGINA na výstavišti v Brně. Program tam začíná v devět ráno v pavilonu Z a končí hodinu po poledni.

Diskuse na serveru SvetMyslivosti.cz zůstává přístupná pro všechny čtenáře. Pro vkládání příspěvků je nutná registrace pomocí e-mailu. Pravidla diskusí na SvetMyslivosti.cz (Kodex diskutujícího) a stručný návod jak se registrovat naleznete zde.