Přihlásit

Myslivcům plní poštu "likvidační výzvy" (Dobrý den s kurýrem)

  • Kategorie: Zpravy z oboru myslivost

KNĚŽDUB
Nimrodi na Veselsku řeší nevšední problém. V jejich poštovních i e-mailových schránkách se objevují žádosti o podpis plné moci k zastupování na valných hromadách Honebního společenstva Kněždub.
"Výbor Honebního společenstva Kněždub spolu s Mysliveckým sdružením Šumárník Kněždub upozorňuje vlastníky pozemků, kteří obdrží, ať už od Rolnické a. s., nebo od jiných osob nebo právnických subjektů, žádost o podpis plné moci, aby tyto smlouvy v žádném případě nepodepisovali. Tím by se prakticky připravili o možnost zúčastňovat se valných hromad a spolurozhodovat o problematice společenstva," oznámili za honební společenství Václav Zachara a za myslivecké sdružení Josef Zubatý. "Těmto osobám nebo subjektům, jak se domníváme, jde pouze o osobní prospěch, ovládnutí vlastníků pozemků a snahu zlikvidovat myslivost v naší obci."
Myslivecké sdružení Šumárník Kněždub aktivně spolupracuje s obecním úřadem a se všemi zájmovými organizacemi v obci.
"Podpisem plných mocí je však tato činnost odsouzena k zániku," dodali Zachara a Zubatý. Vyjádření Rolnické a. s. se redakci nepodařilo do uzávěrky získat.

Diskuse na serveru SvetMyslivosti.cz zůstává přístupná pro všechny čtenáře. Pro vkládání příspěvků je nutná registrace pomocí e-mailu. Pravidla diskusí na SvetMyslivosti.cz (Kodex diskutujícího) a stručný návod jak se registrovat naleznete zde.