Přihlásit

Myslivci z Rokycanska představí trofeje (TZ OMS ČMMJ Rokycany)

  • Kategorie: Zpravy z oboru myslivost

Českomoravská myslivecká jednota, z. s., Okresní myslivecký spolek v Rokycanech představí veřejnosti kolem pěti set nejrůznějších trofejí ulovených na Rokycansku za rok 2023. Na své tradiční výstavě pořádané v sále tělocvičny „Club Sladovna“ Vojtěšská 245, Mýto - cca 15 kilometrů od Rokycan, tak budou moci zájemci obdivovat především trofeje ze zvěře srnčí, jelení, mufloní, dančí a sičí. Samozřejmě nebudou chybět ani zbraně rytířů našich lesů - zvěře černé. Máte-li chuť se blíže seznámit s činností myslivecké organizace na Rokycansku, jste srdečně zváni v termínu 12. dubna v čase od 10.00 hodin do 17.00 hodin a v sobotu 13. dubna v čase od 10.00 do 13.00 hodin.

Kromě myslivců se v rámci výstavy budou prezentovat i rokycanští ochránci přírody a sokolníci ze střediska Rokycany. Bližší informace o činnosti myslivců na Rokycansku získáte u jednatelky ČMMJ OMS Rokycany paní Světlany Vlnové na adrese Plzeňská 399/III, 337 01 Rokycany nebo na telefonu 723 658 012. V brzké době se zároveň rozběhne i řada nejrůznějších mysliveckých akcí. I na ně jste srdečně zváni. Jejich výčet najdete na odkazu zde.

TZ OMS ČMMJ Rokycany

Diskuse na serveru SvetMyslivosti.cz zůstává přístupná pro všechny čtenáře. Pro vkládání příspěvků je nutná registrace pomocí e-mailu. Pravidla diskusí na SvetMyslivosti.cz (Kodex diskutujícího) a stručný návod jak se registrovat naleznete zde.