Přihlásit

Z poradny ČMKU – 11. díl (ecanis.cz)

  • Kategorie: Zpravy z oboru myslivost

Pokud vás také inspirují nejrůznější poradny nebo do nich dokonce sami občas píšete, jistě uvítáte další odborné rady a postřehy, které se vám na našich stránkách pravidelně snažíme zprostředkovávat. Řešíte-li naopak nějaký problém vy sami a nevíte, kam se obrátit, klidně nám napište. Teď už se ale pojďme věnovat dotazům zodpovězeným…

Asi se shodneme na tom, že kynologické, ale i jiné poradny, ve kterých odpovídají fundované osoby, mají svůj smysl a nejednomu člověku mohou dost dobře pomoci a těm ostatním zase trochu rozšířit obzory. V poradně ČMKU na veškeré dotazy odpovídá Bc. Vladimíra Tichá a my jsme si pro vás opět pár těch z našeho pohledu zajímavých dovolili vybrat.

Zápis importu do plemenné knihy

Dobrý den, prosím o informaci, zda chovatelský klub může bránit zapsání importovaného štěněte s řádně vystaveným exportním PP z členské země FCI do Plemenné knihy ČMKU. Chovatelský klub si klade za podmínku splnění některých chovných podmínek (genetika) již pro zápis do PK ČMKU.

Celý článek najdete zde

 

Diskuse na serveru SvetMyslivosti.cz zůstává přístupná pro všechny čtenáře. Pro vkládání příspěvků je nutná registrace pomocí e-mailu. Pravidla diskusí na SvetMyslivosti.cz (Kodex diskutujícího) a stručný návod jak se registrovat naleznete zde.