Přihlásit

Dančí guláš s houbami a bramborové křapáče (apetitonline.cz)

  • Kategorie: Zpravy z oboru myslivost

Jak určitě dobře víte, k vytvoření skvělého jídla jsou zásadní dvě věci – kvalita a čerstvost použitých surovin. Pro zkušené šéfkuchaře Jaroslava a Pavla Sapíka není výběr potravin jen rutinní záležitostí. Jejich doporučení je jednoduché: nakupujte potraviny od místních výrobců s prestižními oceněními a zvěřinu si pořiďte od nejbližšího myslivce, který ví, co dělá.

Celý článek najdete zde

Diskuse na serveru SvetMyslivosti.cz zůstává přístupná pro všechny čtenáře. Pro vkládání příspěvků je nutná registrace pomocí e-mailu. Pravidla diskusí na SvetMyslivosti.cz (Kodex diskutujícího) a stručný návod jak se registrovat naleznete zde.