Přihlásit

V Litoměřicích začíná veletrh pro pěstitele Tržnice Zahrady Čech (ČTK)

  • Kategorie: Zpravy z oboru myslivost

V Litoměřicích dnes začíná jarní veletrh pro pěstitele, zahrádkáře, chalupáře, kutily a milovníky přírody Tržnice Zahrady Čech. Návštěvníkům nabízí tradiční sortiment. Pětatřicátý ročník jarní prodejní výstavy bude otevřen do neděle, denně od 09:00 do 17:00.

Návštěvníci na výstaviště na jaře nejčastěji míří pro sadbu, květiny, cibuloviny, stromky, hnojiva a postřiky. Prodejci nabídnou také zahradní nářadí a techniku, potraviny, přírodní léčiva. Pořadatelé připravili doprovodný program, na pódiu vystoupí několik kapel a uskuteční se soutěže. Konat se budou také workshopy pro děti i dospělé. Za vstupenku zaplatí dospělí 150 korun, děti a důchodci 120 korun.

Loni prošlo Tržnicí Zahrady Čech bezmála 20.000 návštěvníků. Předtím se dva roky jarní veletrh kvůli pandemii koronaviru nekonal. Návštěvnost v roce 2022 byla zhruba na 60 procentech oproti roku 2019.

Zdroj: ČTK, Litoměřice, 5. 4. 2023

Diskuse na serveru SvetMyslivosti.cz zůstává přístupná pro všechny čtenáře. Pro vkládání příspěvků je nutná registrace pomocí e-mailu. Pravidla diskusí na SvetMyslivosti.cz (Kodex diskutujícího) a stručný návod jak se registrovat naleznete zde.