Přihlásit

Zvěřinové hody lákají na steaky z jelena a srnčí guláš (Valašský deník)

  • Kategorie: Zpravy z oboru myslivost

Valašská Senice
Zvěřinové hody odstartují v sobotu na výletišti u Obecního úřadu ve Valašské Senici. Kromě zvěřinových specialit, tomboly a slivovice se mohou návštěvníci těšit na oblíbenou kapelu Pepino band, která zahraje na večerní zábavě. Na třetím ročníku Zvěřinových hodů návštěvníci ochutnají například originální kyselici z divočáka.
"Připraveny budou také jelení steaky, srnčí guláš nebo svíčková z divočáka," prozradil starosta Valašské Senice Pavel Novosád.
Tradiční součástí hodů bude též taneční zábava. "Jako vždy na hodech vystoupí oblíbená kapela z Francovy Lhoty Pepino band. Hrají širokých repertoár, takže bude o zábavu postaráno až do brzkých ranních hodin," láká na oblíbenou mysliveckou akci starosta. Za nepříznivého počasí bude akce přesunuta do budovy Obecního úřadu ve Valašské Senici.
Zvěřinové hody začnou v sobotu ve 13 hodin. Taneční zábava začne v 16 hodin. Vstupné je dobrovolné.


Diskuse na serveru SvetMyslivosti.cz zůstává přístupná pro všechny čtenáře. Pro vkládání příspěvků je nutná registrace pomocí e-mailu. Pravidla diskusí na SvetMyslivosti.cz (Kodex diskutujícího) a stručný návod jak se registrovat naleznete zde.