Přihlásit

Babica s Pilarovou vybrali guláš z divočáka (Českolipský deník)

  • Kategorie: Zpravy z oboru myslivost

Zahrádky
Nejlepší zvěřinový guláš umí v kotlíku uvařit Václav Kučera (na snímku u kotlíku) a jeho žena. To je jasná věc, vždyť o tom v sobotu v zámeckých zahradách v Zahrádkách u České Lípy rozhodla porota, ve které zasedla i zpěvačka Eva Pilarová a které předsedal televizní kuchař Jiří Babica.
Druhý ročník soutěže, kterou ve velkém po loňské premiéře opět uspořádal českolipský okresní myslivecký svaz, navštívily stovky lidí. Přivábila je vůně divokého masa, soutěžní guláše byly na prodej.
Manželský pár Kučerů z České Lípy - Manušic v soutěži skončil už vloni na druhém místě. Letos Kučerovi v kotlíku ukuchtili opět guláš z divočáka, znovu se probojovali do finále a nakonec i vyhráli. Za vítězství jim myslivci darovali laň a litrovku whiskey.
Na druhém místě skončila "šéfkuchařka" Eva Molčíková z Dubé se svým týmem z mysliveckého sdružení Chlum - Šedina. Bronz bral spojený tým, ve kterém byli i myslivci z Obroka.
Soutěž moderovala herečka Klára Jandová.


Diskuse na serveru SvetMyslivosti.cz zůstává přístupná pro všechny čtenáře. Pro vkládání příspěvků je nutná registrace pomocí e-mailu. Pravidla diskusí na SvetMyslivosti.cz (Kodex diskutujícího) a stručný návod jak se registrovat naleznete zde.