Přihlásit

Buchlovice budou okupovat psi všech plemen (denik.cz)

  • Kategorie: Zpravy z oboru myslivost

Buchlovice
Českomoravská kynologická jednota Praha, výstavní výbor Uherské Hradiště, uspořádají v sobotu od devíti hodin v areálu zámeckého parku v Buchlovicích dvanáctý ročník oblastní výstavy psů všech plemen a speciální klubovou výstavu českých fousků, jednoho ze dvou mezinárodně uznaných českých loveckých plemen, a také klubovou výstavu honičů slovenských kopovů.

Výstava, v níž se budou o tituly v různých třídách ucházet se 189 čtyřnohými kamarády jejich chovatelé z České republiky, bude zdrojem poznání i poučení, ale také místem k navázání řady přátelství kynologů a vyznaným dokladem o sepětí člověka se psem. Po čtyřech letech se opět výstava vrací do zámeckého parku v Buchlovicích. Před dvěma lety byla uspořádána ve vysokoškolském areálu v Uherském Hradišti.

"Snahou výstavního výboru je vytvořit pro všechny účastníky výstavy takové podmínky, aby se tato akce stala místem reprezentace české kynologie, loveckých i společenských plemen psů," svěřil se ředitel výstavy a předseda Okresního mysliveckého spolku Uherské Hradiště Karel Blahušek."


Diskuse na serveru SvetMyslivosti.cz zůstává přístupná pro všechny čtenáře. Pro vkládání příspěvků je nutná registrace pomocí e-mailu. Pravidla diskusí na SvetMyslivosti.cz (Kodex diskutujícího) a stručný návod jak se registrovat naleznete zde.