Přihlásit

Fishing & Hunting 15. května změní logo, posílí lokální obsah (digizone.cz)

  • Kategorie: Zpravy z oboru myslivost

Změny ve vysílání souvisí s novým vlastníkem této stanice. Fishing & Hunting je jediným kanálem na českém a slovenském trhu, který se věnuje výhradně lovu a rybolovu. Chystá také vysílání v HD.

Tematický kanál Fishing & Hunting, který je dostupný kromě Maďarska také v České republice a na Slovensku, chystá kromě přechodu do HD formátu, jež by měl být dostupný operátorům během několika měsíců, také změnu svého loga. K té by mělo dojít mnohem dříve. Tento termín stanovil provozovatel stanice na polovinu příštího měsíce, konkrétně na 15. května. Stanice Fishing & Hunting má také posílit svůj lokální obsah, který by měl být právě tím, jež přiláká k obrazovkám více diváků. Půjde o materiály vyrobené buďto exkluzivně pro tento program nebo bude pocházet od lokálních producentů.

Fishing & Hunting bude operátorům brzo k dispozici i ve vysokém rozlišení
Fishing & Hunting je plně lokalizovaný tematický kanál o lovu a rybolovu, vysílaný nepřetržitě 24 hodin a v českém jazyce. Zaměřuje se mimo jiné na novinky z rybářských a loveckých praktik. Stanice nabízí divákům možnost poznat nová loviště i návrat na místa, jež si oblíbili. Fishing & Hunting se věnuje i tomu, které roční období, jaké počasí, která místa a jaká výzbroj je nejlepší pro úspěšný rybolov. V oblasti lovu se pak program věnuje novým zbraním, technikám maskování, nástrahám i péči o zvěř i přírodu. Stanici v obou zemích bývalé federace zastupuje společnost Axocom Eriky Lusziczy. Pod ní spadají například i programy pod hlavičkou Viacom (MTV, VH1, Nickelodeon) a Film+.

 

Diskuse na serveru SvetMyslivosti.cz zůstává přístupná pro všechny čtenáře. Pro vkládání příspěvků je nutná registrace pomocí e-mailu. Pravidla diskusí na SvetMyslivosti.cz (Kodex diskutujícího) a stručný návod jak se registrovat naleznete zde.