Přihlásit

Myslivci okresu soutěžili (Havlíčkobrodský deník)

  • Kategorie: Zpravy z oboru myslivost

Havlíčkův Brod
Okresní myslivecký spolek Havlíčkův Brod uspořádal ve dnech 11.­ až 13. dubna okresní přebory v myslivecké sportovní střelbě - malorážkou na terče lišky, kamzíka, srnce a kňourana na střelnici Sanima v Havlíčkově Brodě, brokovnicí na asfaltové terče na loveckém kole a baterii na střelnici OMS v Pohledu u svaté Anny.
Ve střelbě malorážkou v disciplíně K4M se stal okresním přeborníkem František Ježil s nástřelem 390 bodů ze 400 možných, na druhém místě skončil Jiří Kocman (oba dva Havlíčkův Brod) a na třetím místě se umístil Jiří Šimonz Chotěboře.
Ve střelbě na loveckém kole (2x20 terčů) se okresním přeborníkem stal Ladislav Krupka z Ledče nad Sázavou s 37 zasaženými terči (ze 40 možných), druhý se umístil po rozstřelu Jiří Ždímal z Chotěboře a třetí František Ježil (oba 35 terčů).
Ve střelbě na baterii (2x25 terčů) se okresním přeborníkem stal Jaroslav Brussmann z Havlíčkova Brodu s 42 zasaženými terči (z 50 možných), druhý se umístil Lubomír Stejskal z Chotěboře a třetí Jiří Ždímal s 41 zásahy.
Na závěr okresního přeboru byla vyhodnocena soutěž "O střelce roku 2014", které se zúčastnilo 8 střelců, kteří soutěžili ve všech třech přeborech. Střelcem roku se stal František Ježil,následovaný Jiřím Ždímalem,Lubomírem Stejskalem a Bohumilem Zacklem z Havlíčkova Brodu. Všichni okresní přeborníci obdrželi plaketu přeborníka s diplomem a věcnou cenou. Střelecká komise OMS Havlíčkův Brod, předala "Pamětní list" Jaroslavu Brussmannovi za jeho práci ve prospěch myslivecké střelby a sponzorování střeleckých soutěží pořádaných OMS Havlíčkův Brod.



Diskuse na serveru SvetMyslivosti.cz zůstává přístupná pro všechny čtenáře. Pro vkládání příspěvků je nutná registrace pomocí e-mailu. Pravidla diskusí na SvetMyslivosti.cz (Kodex diskutujícího) a stručný návod jak se registrovat naleznete zde.