Přihlásit

Zámek zaplaví trofeje ulovené zvěře (Orlický deník)

  • Kategorie: Zpravy z oboru myslivost

Lanškroun
Na zámku budou opět po roce vystavovat myslivci, představí se celkem čtyřiaosmdesát honiteb z Podorlicka. Přehlídka trofejí zvěře začne v sobotu dopoledne a potrvá do 21. května.
K vidění budou trofeje srnců, jelenů, muflonů, ale i divokých prasat a šelem včetně jezevce nebo psíka mývalovitého. Bodově nejhodnotnější budou vyslány na výstavu do Lysé nad Labem. "Účelem výstavy není jen informovat mysliveckou veřejnost o tom, co a kde bylo uloveno, ale snažíme se, aby byla poučná i pro školní mládež a děti," říká za pořadatele Táňa Papíková. Dětem se budou pořadatelé věnovat po celé úterý, výstavu si projdou s průvodci, připraveny budou různé atrakce jako obří "člověče, nezlob se", nafukovací hrad ve tvaru varné konvice, projížďky na koních nebo laserová střelnice.


Diskuse na serveru SvetMyslivosti.cz zůstává přístupná pro všechny čtenáře. Pro vkládání příspěvků je nutná registrace pomocí e-mailu. Pravidla diskusí na SvetMyslivosti.cz (Kodex diskutujícího) a stručný návod jak se registrovat naleznete zde.