Přihlásit

Natura Viva nabídne reprezentativní expozici (Hradecký deník)

  • Kategorie: Zpravy z oboru myslivost

Lysá nad Labem
Devatenáctý ročník mezinárodní výstavy Natura Viva 2014 se uskuteční ve dnech 21. až 25. května na výstavišti v Lysé nad Labem. Otevřeno bude vždy od 9 do 17 hodin. Jde o jedinou každoroční odbornou výstavu tohoto typu v České republice, na níž se soustředí takřka všechny významné firmy podnikající v oborech myslivost, rybářství, včelařství a zahrádkářství.
Spolupořadatelské svazy - Českomoravská myslivecká jednota, Český rybářský svaz a Český svaz včelařů - připravily pro letošní výstavu reprezentativní expozice, v nichž návštěvníky seznámí jak se svou činností, tak i s řadou novinek, které jsou na úseku jejich působnosti aktuální.
V komerční části výstavy si návštěvníci ve stáncích renomovaných výrobců a obchodníků koupí vše, co pro pobyt v přírodě a ke své zálibě mohou potřebovat, a to i lovecké zbraně či rybářské náčiní.
Pro milovníky rybích specialit bude v hale B nově otevřena Rybářská bašta.


Diskuse na serveru SvetMyslivosti.cz zůstává přístupná pro všechny čtenáře. Pro vkládání příspěvků je nutná registrace pomocí e-mailu. Pravidla diskusí na SvetMyslivosti.cz (Kodex diskutujícího) a stručný návod jak se registrovat naleznete zde.