Přihlásit

V Rohli chystají Svatohubertské slavnosti (Moravský server)

  • Kategorie: Zpravy z oboru myslivost

Rohle
V sobotu 13. září se poprvé v historii obce Rohle budou konat Svatohubertské slavnosti. Akce odstartuje v 10 hodin minikoncertem loveckých trubačů před kostelem sv. Martina v Rohli. V 10.30 hodin je na programu slavnostní svatohubertská troubená mše, doprovázená mužským pěveckým sborem Řádu sv. Huberta, kterou celebruje zábřežský děkan František Eliáš. Pozvání k účasti na této mši přijali mimo jiné také členové Řádu sv. Huberta se sídlem v Kuksu.
Od 12.00 hodin je pro všechny hosty připraveno občerstvení v zahradě kulturního domu v Rohli. "Milovníci dobrého jídla se mohou těšit na zvěřinové speciality připravené skutečným mistrem kuchařem. V průběhu odpoledne bude komentovaná přehlídka plemen loveckých psů, které myslivci využívají při výkonu práva myslivosti, děti se mohou zúčastnit soutěže ve střelbě ze vzduchovky, s krátkým programem vystoupí Radušky a možná bude i nějaké překvapení," přiblížili další program pořadatelé.

Diskuse na serveru SvetMyslivosti.cz zůstává přístupná pro všechny čtenáře. Pro vkládání příspěvků je nutná registrace pomocí e-mailu. Pravidla diskusí na SvetMyslivosti.cz (Kodex diskutujícího) a stručný návod jak se registrovat naleznete zde.