Přihlásit

Na myslivecký ples do Bylan (Chrudimský deník)

  • Kategorie: Zpravy z oboru myslivost

Myslivecké sdružení Bylany na Chrudimsku pořádá v Kulturním domě v Bylanech tradiční myslivecké plesy s bohatou tombolou a výbornou zvěřinovou kuchyni. První z nich už proběhl, další je na programu 24.
ledna. Doprava je zajištěna. Předprodej na tel.: 724 890 010.
Pokud chcete získat lístky na tento termín zdarma, můžete se zúčastnit naší soutěže (soutěží se o dvě vstupenky). Soutěžní otázka zní: Kelka, pírko, štětec, prut, proutek, tatrč, tatrček, lyra, klín či rejdovák – těmito výrazy myslivci označují jistou část zvířecího těla. Kterou?
Své odpovědi posílejte mailem na adresu: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. do pátku 23. ledna do 12:00 hodin. Do předmětu napište heslo „Ples Bylany“. Připište i své telefonní číslo, abychom vás mohli kontaktovat v případě výhry.

Diskuse na serveru SvetMyslivosti.cz zůstává přístupná pro všechny čtenáře. Pro vkládání příspěvků je nutná registrace pomocí e-mailu. Pravidla diskusí na SvetMyslivosti.cz (Kodex diskutujícího) a stručný návod jak se registrovat naleznete zde.