Přihlásit

Finanční příspěvky pro myslivecké spolky (Karlovarský deník)

  • Kategorie: Zpravy z oboru myslivost

Myslivecké spolky v regionu dostávaly tradičně od Karlovarského kraje finanční příspěvky na pořádání některých vybraných akcí. Bude tomu tak i letos?

Okresní myslivecké spolky získají od kraje příspěvky na pořádání chovatelských přehlídek a mysliveckých výstav trofejí zvěře. Veřejnost tak bude mít příležitost seznámit se s činností místních organizací. Stejně jako vloni i letos získají spolky v Karlových Varech, Sokolově a Chebu celkem 15 tisíc korun. Z poskytnutých prostředků budou hrazeny náklady na pronájem sálů, kde se přehlídky a výstavy konají. Každoročně pořádané akce odráží nejenom práci jednotlivých spolků, ale jsou také oslavou myslivosti, ze které si laická veřejnost, včetně dětí a mládeže, odnáší řadu poznatků o přírodě a o zvěři, která v ní žije. Karlovarský kraj spolupracuje se spolky Českomoravské myslivecké jednoty od roku 2011.

Diskuse na serveru SvetMyslivosti.cz zůstává přístupná pro všechny čtenáře. Pro vkládání příspěvků je nutná registrace pomocí e-mailu. Pravidla diskusí na SvetMyslivosti.cz (Kodex diskutujícího) a stručný návod jak se registrovat naleznete zde.