Přihlásit

Teď je na mušce sama (Blesk)

  • Kategorie: Zpravy z oboru myslivost

Češka loví zvěř. Zabijácký koníček Michaely Fialové (27). Jsi zvrácená, vzkazují jí!

Už 3300 podpisů má petice proti české lovkyni Michaele Fialové (27). Ta loví zvířata po celém světě a jejich fotkami se pak chlubí na své facebookové stránce.

Je mladá, sexy a umí to se zbraněmi. Navíc se neštítí zašpinit si ruce krví. Michaela, která proslula svou facebookovou stránkou Michaelka´s Hunting, upadla v nelibost ochránců zvířat, kteří žádají zablokování její stránky. Na stránce Change.org je již připravena online petice, ke které se mohou lidé připojit. „Je opovrženíhodné a odpudivé oslavovat t lovecké trofeje a sadistické praktiky, jako je lov lukem, nemluvě o pózování s mrtvými zvířaty,” napsala autorka petice Alice e Susan Harding. Výzvu již ž podepsalo přes 3300 lidí.

 Je to legální
To ale Michaelu nemůže zastavit. Její vášní je lov. Nevidí na tom nic špatného. Zvěř zabíjí, protože ji to baví a není to nelegální. „Je to zábava,” napsala na Facebooku Češka, která si dovezla domů trofeje z celého světa, včetně Afriky.

Diskuse na serveru SvetMyslivosti.cz zůstává přístupná pro všechny čtenáře. Pro vkládání příspěvků je nutná registrace pomocí e-mailu. Pravidla diskusí na SvetMyslivosti.cz (Kodex diskutujícího) a stručný návod jak se registrovat naleznete zde.