Přihlásit

Ukáží trofeje, chybět nebude ani cimbálovka (Břeclavský deník)

  • Kategorie: Zpravy z oboru myslivost

Vycpaná zvířata z preparátorské šakvické dílny Radomíra France. To bude jedno z lákadel chovatelské přehlídky trofejí v Pavlově. Zve na ni Českomoravská myslivecká jednota okresní myslivecký spolek Břeclav.
Uskuteční se v tamním kulturním domě tuto sobotu od devíti do osmnácti hodin. "Po zahájení přehlídky v půl desáté dojde na předávání mysliveckých vyznamenání," uvedla jednatelka mysliveckého spolku Vladimíra Vejrostová. Následně převezmou věcné ceny děti, které se zúčastnily výtvarné soutěže s názvem Mé toulky přírodou. Nebude chybět ani doprovodný program. O tu správnou atmosféru se postará cimbálová muzika Jožky Rampáčka.
Pořadatelé připraví k ochutnání zvěřinové speciality. Vstupné na akci je dobrovolné. Ve stejný den se koná před pavlovským kulturním domem jarní svod loveckých psů. Začátek bude v 10.40 hodin

Diskuse na serveru SvetMyslivosti.cz zůstává přístupná pro všechny čtenáře. Pro vkládání příspěvků je nutná registrace pomocí e-mailu. Pravidla diskusí na SvetMyslivosti.cz (Kodex diskutujícího) a stručný návod jak se registrovat naleznete zde.