Přihlásit

Na prachatické střelnici bojovali myslivci z celé republiky (Prachastický deník)

  • Kategorie: Zpravy z oboru myslivost

Střelecká komise Okresního mysliveckého spolku Prachatice po dvou letech v sobotu 25. dubna pokračovala ve své střelecké aktivitě Celostátním přeborem ve střelbě z malorážky - kulovém čtyřboji na Střelnici v Prachaticích.
Do Prachatic se sjela střelecká elita z celé ČR. Akci zahájil předseda Okresního mysliveckého spolku Prachatice Ivan Štětina, poté účastníky za ČMMJ z. s. Praha přivítal předseda střelecké komise Antonín Čech a poté si vše řídil hlavní rozhodčí Milan Bláha.
Celostátního přeboru se zúčastnilo 46 střelců v kategoriích junioři ve věku do 19 let včetně, ženy bez omezení věku, muži ve věku 20 až 55 let a veteráni ve věku 56 a starší.
Dle výsledkové listiny se na prvém místě umístil Martin Šlechta s nástřelem 797 bodů z 800 možných a stal se tak přeborníkem ČMMJ, na druhém místě Ondřej Borák s nástřelem 796 bodů a na třetím místě Milan Kirchner s nástřelem 795 bodů.
V juniorech na prvém místě se umístil Bedřich Chaloupka ml. s nástřelem 772 bodů z 800 možných, na druhém místě Kateřina Černá s nástřelem 756 bodů a na třetím místě Pavlína Valchářová s nástřelem 693 bodů. V ženách se na prvém místě umístila Jana Náhlíková s nástřelem 783 bodů z 800 možných, na druhém místě Andrea Jonášová s nástřelem 744 bodů a na třetím místě Hana Škudlová s nástřelem 733 bodů.
Ve veteránech se na prvém místě se umístil Miroslav Náhlík s nástřelem 789 bodů z 800 možných, na druhém místě Radomír Smutka s nástřelem 787 bodů a na třetím místě Vlastimil Janků s nástřelem 773 bodů. Výsledky ostatních účastníků byly rovněž na dobré úrovni.
Hlavní rozhodčí Milan Bláha s předsedou SK ČMMJ z. s. Antonínem Čechem a předsedou Okresního mysliveckého spolku Ivanem Štětinou předali všem jmenovaným poháry, diplomy a věcné ceny.

Diskuse na serveru SvetMyslivosti.cz zůstává přístupná pro všechny čtenáře. Pro vkládání příspěvků je nutná registrace pomocí e-mailu. Pravidla diskusí na SvetMyslivosti.cz (Kodex diskutujícího) a stručný návod jak se registrovat naleznete zde.