Přihlásit

Sokolnické lovy na hradě Sovinci (týdeník Bruntálský region)

  • Kategorie: Zpravy z oboru myslivost

Sovinec
Hrad Sovinec nabídne návštěvníkům program na prodloužený víkend. Proběhne zde akce s názvem Sokolnické lovy.
V sobotu 26. a v neděli 27. září čeká diváky na pátém nádvoří nepřetržitý sled vystoupení šermířů, divadelníků a dalších účinkujících. Představí se šermířská a divadelní společnost Sígři s komedií Piráti a s novinkou o právu útrpném s názvem Tortura. Dále vystoupí jihočeské divadlo Já to jsem s pohádkou Pinocchio a cyklem Kolotoč príma pohádek, nebude chybět Víťa Marčík junior s Eliščinými pohádkami. Dorazí pohádková babička Dadla s pohádkami pro nejmenší. A samozřejmě zde budou sokolníci ze sdružení Dědictví, kromě ukázek výcviku dravých ptáků mají připraveny besedy a pro zájemce fotografování s dravci na ruce. Hrad je otevřen od 9 do 18 hodin.
V pondělí 28. září proběhnou sokolnické netradiční prohlídky s doprovodným programem v režii sokolnického sdružení Dědictví, a to zhruba každých dvacet minut od 9 do 17.20 hodin.

Diskuse na serveru SvetMyslivosti.cz zůstává přístupná pro všechny čtenáře. Pro vkládání příspěvků je nutná registrace pomocí e-mailu. Pravidla diskusí na SvetMyslivosti.cz (Kodex diskutujícího) a stručný návod jak se registrovat naleznete zde.