Přihlásit

Koskuba: A co na to Ministerstvo zemědělství? (parlamentnilisty.cz)

  • Kategorie: Zpravy z oboru myslivost

Interpelace na ministra zemědělství ve věci přemnožení černé zvěře a následných značných škod na majetku ze dne 2.10.2015

Vážený pane ministře,
opětovně se po 13 měsících na Vás obracím s interpelací ve věci přemnožení černé zvěře a následných značných škod na majetku, jak zemědělců, tak měst a obcí i soukromých osob. Bohužel, žádná konkrétní změna za zmíněné období nenastala. Nemáte-li pro svou vytíženost konkrétní informace a stále pochybujete o mém tvrzení, jistě Vám dávají alespoň přehledy z médií.
Mj. v nich již i ČMMJ, Vámi v poslední odpovědi tak obhajovaná, otevřeně přiznává, že situaci nezvládá. Ve vší úctě, já Vás proto tímto nežádám o další slohové cvičení Vašich úředníků.  Naopak. Je zcela nezbytné, aby Vaše ministerstvo neprodleně konalo. Abyste konal Vy, jako nejen koaliční a rezortní ministr, ale i čelný představitel historické klasické standardní politické strany. Té, co údajně hájí hlavně zájmy a tím i majetek občanů této země. Jak jistě uznáte, právě oni by měli mít přednost před zájmy divokých sviní.

Diskuse na serveru SvetMyslivosti.cz zůstává přístupná pro všechny čtenáře. Pro vkládání příspěvků je nutná registrace pomocí e-mailu. Pravidla diskusí na SvetMyslivosti.cz (Kodex diskutujícího) a stručný návod jak se registrovat naleznete zde.