Přihlásit

Zvěřinové hody na Karlštejně (Náš region)

  • Kategorie: Zpravy z oboru myslivost

Karlštejn
Jubilejní dvacáté zvěřinové hody pořádá pro své hosty restaurace a penzion Pod Dračí skálou v Karlštejně. Začnou 17. listopadu a potrvají po celou nadcházející zimu. Ještě předtím se tu ale bude ve dnech 11. - 15. listopadu podávat Svatomartinská husa.

Při podobné akci se loni snědlo za pět dní celkem 120 porcí hus, každá porce přitom představuje poctivou polovinu husy. O zvěřinových hodech si pak můžete pochutnat každý den mj. na zvěřinové paštičce, husích játrech na cibulce, kančí roládě či divoké kachně a zajíci na smetaně, o víkendu bude nabídka ještě širší. Pro čtenáře Našeho regionu čeká navíc jedno velké překvapení! Jeden pár - manželský či milenecký - získá v tomto penzionu zdarma ubytování na víkend, včetně polopenze. Vše začíná večeří v pátek a končí nedělní snídaní. Součástí této V. I. P. nabídky, kterou jsme vám exkluzivně domluvili, je i láhev sektu, servírovaná hned po příjezdu!
A jak se k této výjimečné příležitosti můžete dostat?
Své odpovědi posílejte na e-mail: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. co nejdříve. A pak už budete muset mít trochu štěstí: pokud právě vaše odpověď dorazí na náš mail jako třicátá v pořadí - víkend v Karlštejně je váš! Více informací na: www.poddraciskalou.eu. Jména výherců se dozvíte v jednom z dalších vydání Našeho regionu.

***
Stačí pouze odpovědět na soutěžní otázku: Kdy byla restaurace Pod Dračí skálou otevřena?

Diskuse na serveru SvetMyslivosti.cz zůstává přístupná pro všechny čtenáře. Pro vkládání příspěvků je nutná registrace pomocí e-mailu. Pravidla diskusí na SvetMyslivosti.cz (Kodex diskutujícího) a stručný návod jak se registrovat naleznete zde.