Přihlásit

Hluchovská restaurace Na Sépce láká na zvěřinové pochoutky (Prostějovský deník)

  • Kategorie: Zpravy z oboru myslivost

Hluchov
Vůně zvěřinových specialit se příští týden ponese z hluchovské restaurace Na Sépce do širokého okolí. Od středy tam totiž zahájí tradiční zvěřinové hody plné klasických jídel i výjimečných specialit.
"V nabídce bude jako tradičně dančí stejk na hříbkách, jelení kýta na smetaně s citronem a brusinkami, lovecký guláš, kančí kýta se šípkovou omáčkou, jelení ragú či pečené kančí kostky s červeným zelím a knedlíkem," vyjmenovala některé dobroty z jídelního lístku majitelka restaurace Jitka Krajíčková.
Kromě gurmánského zážitku čeká na návštěvníky restaurace i příjemné posezení, které v sobotu večer zpestří vystoupení cimbálové muziky. "Pevně věřím, že výborná hudba a naše profesionální obsluha jen podpoří dobrou náladu a chuť k jídlu všem návštěvníkům restaurace," usmála se majitelka restaurace s tím, že na sobotní program je nutná rezervace míst.
Hluchovská restaurace Na Sépce každoročně přivítá na zvěřinových hodech stovky návštěvníků, z nichž někteří už patří mezi pravidelné štamgasty. "Pochoutky ze zvěřiny si nikdy nenechám ujít. Nejsem myslivec, takže se ke zvěřině jen tak nedostanu a vlastně bych ji možná ani neuměl připravit," usmál se David Konečný z Prostějova, který se na zvěřinové hody do Hluchova chystá už hned první den.
Zvěřinové hody potrvají v restauraci Na Sépce až do neděle 12. března.

Diskuse na serveru SvetMyslivosti.cz zůstává přístupná pro všechny čtenáře. Pro vkládání příspěvků je nutná registrace pomocí e-mailu. Pravidla diskusí na SvetMyslivosti.cz (Kodex diskutujícího) a stručný návod jak se registrovat naleznete zde.