Přihlásit

Hluchovská restaurace Na sépce láká na zvěřinové pochoutky (prostejovsky.denik.cz)

  • Kategorie: Zpravy z oboru myslivost

Hluchov
Vůně zvěřinových specialit se příští týden ponese z hluchovské restaurace Na sépce do širokého okolí. Od středy tam totiž zahájí tradiční zvěřinové hody, plné klasických jídel i výjimečných specialit.

"V nabídce bude jako tradičně dančí stejk na hříbkách, jelení kýta na smetaně s citronem a brusinkami, lovecký guláš, kančí kýta se šípkovou omáčkou, jelení ragú či pečené kančí kostky s červeným zelím a knedlíkem, vyjmenovala některé dobroty z jídelního lístku majitelka restaurace Jitka Krajíčková.

Krom gurmánského zážitku čeká na návštěvníky restaurace i příjemné posezení, které v sobotu večer zpestří vystoupení cimbálové muziky.

"Pevně věřím, že výborná hudba a naše profesionální obsluha jen podpoří dobrou náladu a chuť k jídlu všem návštěvníkům restaurace," usmála se majitelka restaurace s tím, že před návštěvou zvěřinových hodů v době vystoupení cimbálovky je lepší si telefonicky rezervovat místa předem.

Hluchovská restaurace Na sépce každoročně přivítá na zvěřinových hodech stovky návštěvníků, z nichž někteří už patří mezi pravidelné štamgasty.

"Pochoutky ze zvěřiny si nikdy nenechám ujít. Nejsem myslivec, takže se ke zvěřině jen tak nedostanu a vlastně bych ji možná ani neuměl připravit," usmál se David Konečný z Prostějova, který se na zvěřinové hody do Hluchova chystá už hned první den, ve středu šestnáctého března.

Návštěvníci se mohou vydat na zvěřinové speciality až do neděle, dvacátého března.

Diskuse na serveru SvetMyslivosti.cz zůstává přístupná pro všechny čtenáře. Pro vkládání příspěvků je nutná registrace pomocí e-mailu. Pravidla diskusí na SvetMyslivosti.cz (Kodex diskutujícího) a stručný návod jak se registrovat naleznete zde.