Přihlásit

Mezinárodní mistr Slovenska (Mělnický deník)

  • Kategorie: Zpravy z oboru myslivost

Čachtice, Mělník
Dva střelci z Mělníka se na sklonku letošního srpna zúčastnili mezinárodního mistrovství Slovenska podle pravidel IPSC ve střelbě z brokovnice. Patřili mezi několik desítek střelců z různých států Evropy.
Závod, který se konal v Čachticích, obsahoval dvanáct různých střeleckých disciplín. Střílelo se na kovové poppery, asfaltové holuby a papírové terče jednotnou střelou zvanou slug. Dobíjení zbraní za chůze, střelba za chůze a různé střelecké pozice byly samozřejmostí. Oba mělničtí střelci brali závod jako přípravu na říjnové mistrovství České republiky. Loňský mistr republiky Martin Šmíd vévodil v divizi standard a vystřílel si titul mezinárodního mistra Slovenska. Svou rychlostí a přesností deklasoval ostatní střelce této divize. Jiří Košťák střílel v divizi standard manuál. V těžké konkurenci,

Diskuse na serveru SvetMyslivosti.cz zůstává přístupná pro všechny čtenáře. Pro vkládání příspěvků je nutná registrace pomocí e-mailu. Pravidla diskusí na SvetMyslivosti.cz (Kodex diskutujícího) a stručný návod jak se registrovat naleznete zde.