Přihlásit

Stoly se prohnou pod zvěřinovými specialitami (Pelhřimovský deník)

  • Kategorie: Zpravy z oboru myslivost

Želiv
Už poněkolikáté hotel Kocanda v Želivě pořádá podzimní zvěřinové hody. Ode dneška až do neděle mohou milovníci dobrého jídla okusit speciality připravené z různých druhů zvěřiny. Podávat se bude bažant, divoká kachna, křepelka, zajíc, kanec, daněk, jelen či srnec. Ani letos nenechali v hotelu kuchařské knihy zaprášené a připravili pro návštěvníky nové recepty, které v loňském roce nestačili vyzkoušet.
Nachystané je pro zúčastněné gurmány dokonce i překvapení.

Diskuse na serveru SvetMyslivosti.cz zůstává přístupná pro všechny čtenáře. Pro vkládání příspěvků je nutná registrace pomocí e-mailu. Pravidla diskusí na SvetMyslivosti.cz (Kodex diskutujícího) a stručný návod jak se registrovat naleznete zde.